مراسم گرامیداشت سوم خرداد

اطلاعیه نحوه شرکت در مراسم گرامیداشت سالروز آزادی خرمشهر

به گزارش سینا رسانه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران، امور ایثارگران دانشگاه مراسمی به مناسبت گرامیداشت سالروز آزاد سازی خرمشهر برگزار می کند. این مراسم در روز چهارشنبه مورخ 1403/03/02در ساعت 22-20 در آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه واقع در تقاطع بلوار کشاورز، نبش خیابان قدس ویژه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران، با حضور ریاست محترم دانشگاه، اعضا محترم هیئت رئیسه، اعضا محترم علمی و کلیه کارکنان ایثارگر دانشگاه با برنامه های متنوع و شاد برگزار می گردد.

جهت شرکت در برنامه، لازم است همین الان:اطلاعات خود را در این فرم تکمیل نمائید.

لازم بذکر می باشد از پذیرفتن افرادی که اطلاعات خود را ثبت ننموده اند، معذوریم.

ب- جهت شرکت در مسابقه شعرخوانی، می توانید اشعار خود را با مشخصات ذیل ارسال کنید:

1. محورهای موضوعی اشعار:
  2. آزادسازی خرمشهر و رشادت های رزمندگان
  3. عملیات وعده صادق و دلیرمردان ایرانی
  4. شهدای دفاع مقدس، مدافع حرم و شهدای کنسول گری سوریه
  5. قالب اشعار:
  6. شعر کلاسیک(ترجیحا غزل یا مثنوی)
  7. شعر نو در قالب نیمایی و یا رعایت وزن عروضی

اشعار آماده شده را تا تاریخ 1403/02/29 با اعلام مشخصات خود به شماره  09334213544  در پیام رسان ایتا ارسال نمایید. به افراد برگزیده جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

ج- تعداد 5 کلیپ از خاطرات ایثارگران دانشگاه در این بخش بارگذاری شده است. به همه شرکت کنندگان توصیه می شود کلیپ های مذکور را بادقت مشاهده بفرمایید.

در نظر است در بین برنامه، از متن کلیپ ها بارگذاری شده، سئوالاتی مطرح می شود و به شرکت کننده هایی که پاسخ صحیح ارائه دهند، جوایزی اهدا خواهد شد.

د- در حاشیه سالن اصلی غرفه سرگرمی کودکان پیش بینی شده که کودکان می توانند از این بخش استفاده نمایند.

ه- در بدو ورود به مراسم به میز ثبت نام مراجعه و فیش پذیرایی دریافت نمائید.

ورود به فرم ثبت نام همایش سوم خرداد

مشاهده کلیپ ها